Marianne Vulker- van der Pas en Frans Vulker
Sleutelbloem 1, 1689 PZ Zwaag - Tel.: 0229-271217 - info@fysiotherapiedekorenbloem.nl
[a -] Text [A +]

directe toegang fysiotherapie

Directe Toegang Fysiotherapie

Directe Toegang Fysiotherapie betekent dat u géén verwijsbriefje van uw huisarts nodig hebt voor fysiotherapie. Natuurlijk, u kunt nog altijd eerst een afspraak maken bij uw huisarts, maar in principe hoeft dat niet meer. En dat heeft voordelen.

Van veel acute letsels is bekend dat het herstel al begint bij het ontstaan van het letsel. Herstel wacht niet op de hulpverlening. Het is daarom raadzaam u tijdig te laten adviseren hoe met het letsel om te gaan om het herstel in goede banen te leiden. Een tijdig gegeven goed advies draagt ook bij aan het voorkomen van onnodige restschade. 

Als u besluit rechtstreeks naar ons toe te komen, dan voeren wij eerst een screening uit. Dit betekent dat wij vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent. Als dat niet zo is dan kunnen wij u alsnog adviseren naar de huisarts te gaan. Wanneer er van onze kant wel mogelijkheden zijn iets voor u te betekenen, dan kunnen wij in overleg met u direct aan de slag. En dat is wel net zo prettig, want het voorkomt onnodig wachten.  

 

 

 

eXTReMe Tracker